Colaboram cu cei mai buni

 • Bosch Company – Pompe de caldura cu sursa geotermica FHP, produse in SUA

  Pompele de caldura pe care le folosim sunt luate de la producatori cu o experienta vasta, recunoscuti pe plan mondial ca fiind cei mai buni. Pentru aceste echipamente asiguram serviceul gratuit pe toata perioada garantiei.

 • Chevron - Performance Pipe - "U" Probes, produse in SUA
  Tevile PEHD (polietilena de inalta densitate) pentru buclele "U" necesare pentru realizarea Schimbatorului de Caldura cu Pamantul (SCP) sunt furnizate de unul dintre cei mai mari producatori de tevi din polimeri din lume.
 • HakaGerodur - "U" Probes – produse in Elvetia
  Alternativa europeana la tevile produse de Chevron.
 • EURAPO – Ventiloconvectoare, produse in Italia
  Ventiloconvectoarele folosite pentru sistemele HVAC sunt produse de EURAPO si au componente YORK. Pentru aceste echipamente asiguram serviceul gratuit pe toata perioada garantiei.
 • Sistem automatizare ASIC – DDC (Direct Digital Control), produs in SUA
  Sistem de automatizare pentru sistemele HVAC. Permite atat controlul parametrilor interiori ai cladirii cat si inregistrarea si interpretarea tuturor factorilor care influenteaza buna-functionare a sistemului HVAC (temperatura exterioara/interioara, consum de energie electrica, productie de energie termica). Oferim clientilor nostri consiliere gratuita pentru utilizarea sistemului DDC si asistenta tehnica 24/7.
 • FRASTE – Instalatii de foraj, produse in Italia
  Unele dintre cele mai fiabile intalatii de foraj. Va oferim asistenta la alegerea unei instalatii de forat puturi geotermale. Pentru aceste echipamente asiguram serviceul gratuit pe toata perioada garantiei.
 • Precision Geothermal Company - GeoCube, produs in SUA
  Echipament pentru realizarea TRT (test de raspuns termic). Datele de iesire sunt calculate in conformitate cu standardele ASHRAE si IGSHPA pentru sistemele geotermice cu circuit inchis vertical. Pentru aceste echipamente asiguram serviceul gratuit pe toata perioada garantiei.
 • Precision Geothermal Company - GAIA - Software pentru proiectarea Schimbatorului de Caldura cu Pamantul, produs in USA
  Software utilizat pentru interpretarea si prelucrarea datelor furnizate de echipamentul de realizare a TRT.